Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Nota Resto i Bistro Bene

 

Czas czytania: ~1 min


Tomasz Leśniak, szef kuchni reprezentacji Polski w piłce nożnej otworzył w Krakowie koncept Nota Bene, na który składają się dwa lokale z jego autorską kuchnią: Nota Resto oraz Bistro Bene. Projekt wnętrz wykonała pracownia Grycaj Design.

 

fsPTnMnH62V21Nqa4DpWlqLpNaA9lrRpzBfo5nUHzNOU0bD75QZ9wBrZCzwt_8359242-28386820839704-4439432859879024-ojpg.jpg

Tomasz Leśniak, szef kuchni reprezentacji Polski w piłce nożnej otworzył w Krakowie koncept Nota Bene, na który składają się dwa lokale z jego autorską kuchnią: Nota Resto oraz Bistro Bene. Projekt wnętrz wykonała pracownia Grycaj Design.

mswxcgu5rXL2z3TrpvhfDrhgIVboIjooF4cKaXS26KT0Q2tZslUT3hcIXn5H_0574-40jpg.jpg

Ściany obydwu lokali pokrywa cegła, beton oraz drewno. Pomimo wymienionych podobieństw lokale te różnią się znacząco od siebie. Wnętrza dwupoziomowej restauracji są bardziej klasyczne. Elegancji dodają jej lustra, mosiężne dodatki, skórzane siedziska oraz mozaika na podłodze. Przeszklona kuchnia otwiera się na klienta, który może obserwować proces przygotowywania dań.

 

Zobacz Nota Bene czyli Nota Resto i Bistro Bene


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Design, Architektura Wnętrz

Dom po przekątnej od 81.waw.pl
Dom po przekątnej od 81.waw.pl

Dom po przekątnej powstał na obrzeżach Warszawy, w sąsiedztwie Puszczy Kampinoskiej. Projekt archite ...

Webinarium Bauder: Dachy płaskie Bauder elementem zrównoważonego rozwoju
Webinarium Bauder: Dachy płaskie Bauder elementem zrównoważonego rozwoju

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Webinarium LUG: Rola światła w budowaniu tożsamości miejsca
Webinarium LUG: Rola światła w budowaniu tożsamości miejsca

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, projektantów wnętrz, studentów, wykonawców i wszy ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera