Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Nota Resto i Bistro Bene

 

Czas czytania: ~1 min


Tomasz Leśniak, szef kuchni reprezentacji Polski w piłce nożnej otworzył w Krakowie koncept Nota Bene, na który składają się dwa lokale z jego autorską kuchnią: Nota Resto oraz Bistro Bene. Projekt wnętrz wykonała pracownia Grycaj Design.

 

fsPTnMnH62V21Nqa4DpWlqLpNaA9lrRpzBfo5nUHzNOU0bD75QZ9wBrZCzwt_8359242-28386820839704-4439432859879024-ojpg.jpg

Tomasz Leśniak, szef kuchni reprezentacji Polski w piłce nożnej otworzył w Krakowie koncept Nota Bene, na który składają się dwa lokale z jego autorską kuchnią: Nota Resto oraz Bistro Bene. Projekt wnętrz wykonała pracownia Grycaj Design.

mswxcgu5rXL2z3TrpvhfDrhgIVboIjooF4cKaXS26KT0Q2tZslUT3hcIXn5H_0574-40jpg.jpg

Ściany obydwu lokali pokrywa cegła, beton oraz drewno. Pomimo wymienionych podobieństw lokale te różnią się znacząco od siebie. Wnętrza dwupoziomowej restauracji są bardziej klasyczne. Elegancji dodają jej lustra, mosiężne dodatki, skórzane siedziska oraz mozaika na podłodze. Przeszklona kuchnia otwiera się na klienta, który może obserwować proces przygotowywania dań.

 

Zobacz Nota Bene czyli Nota Resto i Bistro Bene


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Design, Architektura Wnętrz

Dom jednorodzinny w lesie
Dom jednorodzinny w lesie

Projekt architektoniczny domu jednorodzinnego w Klementowicach niedaleko Puław – to dzieło biura biu ...

Polska Architektura XXL 2018 - galeria nominowanych obiektów
Polska Architektura XXL 2018 - galeria nominowanych obiektów

Trwa głosowanie w Plebiscycie Polska Architektura XXL 2018. Wśród nominowanych w tym roku obiektów s ...

Webinarium LUG: Na skraju architektury i technologii. Digital engineering na przykładzie Forum Gliwice
Webinarium LUG: Na skraju architektury i technologii. Digital engineering na przykładzie Forum Gliwice

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera