THERMANO - Poliuretany, nowy gracz na dachu
Data dodania: 10.03.2016 Czas czytania: ~1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 10.03.2016 Czas czytania: ~1 min
THERMANO - Poliuretany, nowy gracz na dachu. szkolenie dla architektów
Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów.
Firma: Balex Metal
Termin: 23.03.2016, godz. 11:00
Osoba prowadząca: Krzysztof Milczarek
Tytuł prezentacji: THERMANO - Poliuretany, nowy gracz na dachu
Opis: Na szkoleniu mowa będzie o właściwości spienionych tworzyw z rodziny poliuretanów i ich nowoczesnych aplikacjach. Będziemy też szukać porównań z aktualnymi liderami termoizolacyjnych zastosowań – wełną mineralną, styropianem i natryskowymi piankami poliuretanowymi. Prowadzący spotkanie jest otwarty na wszystkie pytania.
Aby zdobyć certyfikat uczestnictwa w szkoleniu należy wziąć udział w transmisji na żywo przez co najmniej 30 min.
Istnieje możliwość wystawienia certyfikatu do osób, które oglądają webinarium na jednym koncie pod warunkiem że otrzymamy na adres webinaria@sztuka-architektury.pl pełną listę oglądających: imię i nazwisko oraz mail.
Zaprojektowany przez JEMS Architekci kompleks trzech budynków biurowych Generation Park X, Y, Z wpis ...
Po pandemicznej izolacji wracamy do rzeczywistości i zapraszamy na uroczystość rozstrzygnięcia nasze ...
Współczesne budownictwo prefabrykowane różni się od tego z czasów PRL-u. Pozwala ono na optymalizacj ...
Trwa ósma edycja konkursu o Na...
Po pandemicznej izolacji wraca...
Dobiega końca budowa gmachu bi...
Pracownia REFORM Architekt prz...
ZOBACZ WSZYSTKIEKontakt
redakcja@sztuka-architektury.pl
tel: 691 233 249, 723 443 440
ul. Górczewska 216 lok 401, 01-460 Warszawa
Opinie
Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz