Wnętrze tradycyjnego polskiego fast foodu
Data dodania: 16.09.2014 Czas czytania: ~1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 16.09.2014 Czas czytania: ~1 min
Wnętrze dedykowane zapiekankom
Ten lokal powstał z sentymentu do „tradycyjnego” polskiego fast foodu z lat 90. Projektanci z pracowni MOKO ARCHITECTS / MFRMGR postanowili poeksperymentować z wizją zapiekanki w aranżacji wnętrza lokalu Serwus zlokalizowanego w Warszawie przy ul. Chocimskiej.
W Serwusie posiłek jest oparty bardziej na slow foodzie. Codziennie rano przygotowuje się na miejscu świeże półprodukty, a sosy (ketchup) przyrządza się domowymi sposobami. Skład, kształt i wymiar bułki przygotowała według wytycznych właścicieli znajoma piekarnia.
Wystrój wnętrza Serwusa nawiązuje do budek z bazarów (tzw. Szczęk) z których w latach 90. sprzedawano w Warszawie dosłownie wszystko.
Zobacz wystrój wnętrza
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
W sercu Zakopanego, na jednym z najbardziej pożądanych terenów z widokiem na Giewont, powstał projek ...
Dewzrost to pojęcie, które od dawna już definiuje myślenie, którego celem jest alternatywne ukierunk ...
Przez 35 lat dom kultury na tarnowskim osiedlu Westerplatte prowadziła Tarnowska Spółdzielnia Mieszk ...
Schody, które często są postrz...
Odkryj wyjątkowość kolekcji pł...
Urządzając swoje mieszkanie, w...
Tapety na ścianę są jednym z p...
ZOBACZ WSZYSTKIEStrona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz