Naturalne wnętrze restauracji w Warszawie
Data dodania: 26.01.2016 Czas czytania: ~ 1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 26.01.2016 Czas czytania: ~ 1 min
Aranżacja restauracji w stylu japońskim od InterArch Architekci z drewnianymi dodatkami
W budynku Defabryki przy ul. Duchnickiej 3 w Warszawie powstała restauracja Mizu Sushi. Lokal ma powierzchnię ok 230 m2 a jego wnętrze jest bardzo wysokie i przestronne. Autorami projektu są architekci z pracowni Inter-Arch Architekci. Z założenia miało to być miejsce, które będzie korespondowało ze sztuką, jaką w kulturze japońskiej jest przygotowanie niezwykłych posiłków.
Naturalny, loftowy charakter wnętrza podkreślają ceglane ściany, betonowe elementy konstrukcyjne oraz posadzki. Do fabryki "weszły" elementy z drewnianej kantówki. Wykonano z niej ściany, zabudowy i podesty, które wydzielają poszczególne strefy funkcjonalne.
Zobacz naturalne wnętrze
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Bardzo często słyszy się dziś o modernizacjach istniejących budynków, obiektów poprzemysłowych, zaby ...
Hasłem czwartej edycji konferencji Architektura o niskim śladzie węglowym był Low tech - high tech. ...
Hasłem przewodnim drugiej edycji naszej konferencji Medycyna w architekturze będzie projektowanie pr ...
Wybór krzeseł do salonu to nie...
Sofy przeznaczone do dużych po...
Światło odgrywa kluczową rolę...
Mówi się, że kuchnia to serce...
ZOBACZ WSZYSTKIEStrona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz