Medale SARP BENE MERENTIBUS - wręczone
Data dodania: 01.12.2016 Czas czytania: ~1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 01.12.2016 Czas czytania: ~1 min
W dniu 25 listopada 2016 r. w siedzibie Stowarzyszenia Architektów Polskich w Warszawie, przy ul. Foksal 2 odbyła się uroczystość wręczenia Medali „Bene Merentibus”
W dniu 25 listopada 2016 r. w siedzibie Stowarzyszenia Architektów Polskich w Warszawie, przy ul. Foksal 2 odbyła się uroczystość wręczenia Medali „Bene Merentibus” przyznawanych przez Stowarzyszenie Architektów Polskich osobom szczególnie zasłużonym dla szeroko pojętej architektury polskiej.
Kapituła Medalu SARP „Bene Merentibus”, w składzie:
Mariusz Ścisło, Prezes SARP, Przewodniczący Kapituły
Ewa P. Porębska, Wiceprzewodnicząca Kapituły
Marek Szeniawski, Sekretarz Generalny SARP, Sekretarz Kapituły
Jerzy Grochulski, Pierwszy Wiceprezes SARP
Ewa Kuryłowicz, Laureatka Medalu
Bohdan Lisowski, Prezes Oddziału SARP w Krakowie
postanowiła przyznać Medal SARP „Bene Merentibus”
- Tomaszowi FUDALI
- Januszowi SEPIOŁOWI
- Państwu Elżbiecie i Krzysztofowi PENDERECKIM
Więcej na: sarp.org.pl
12 kwietnia zakończyło się głosowanie internautów w trzynastej edycji plebiscytu Polska Architektura ...
Pensjonat Abrama Gurewicza był niegdyś wyjątkowym przykładem architektury drewnianej w stylu Świderm ...
Zapraszamy na webinarium firmy EkoTeak, które poświęcone będzie nawierzchniom tarasów, balkonów, log ...
Budowa ratusza – to zawsze dzi...
Konkurs architektoniczny na pr...
26 marca 2021 roku ogłoszono w...
Wienerberger Brick Award - to...
ZOBACZ WSZYSTKIEKontakt
redakcja@sztuka-architektury.pl
tel: 691 233 249, 723 443 440
ul. Górczewska 216 lok 401, 01-460 Warszawa
Opinie
Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz