Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Jak zrzucona w środek lasu przez siły nadprzyrodzone kamienna bryła wygląda nowy budynek Uniwersytetu w Tilburgu. Mieści restaurację oraz sale do spotkań dla kadry naukowej.

 

Shift architecture urbanism

Budynek, oddany do użytku w tym roku, stanął na terenie kampusu Uniwersytetu w Tilburgu w Holandii. Jest dziełem działającej w Rotterdamie pracowni Shift architecture urbanism.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Prezent od architekta
Prezent od architekta

Architekci nie projektują tylko budynków. Czy to dla odmiany i rozrywki, czy namówieni przez różne f ...

Projekt przedszkola z cegły
Projekt przedszkola z cegły

Wśród realizacji architektonicznych nominowanych w konkursie Brick Award znalazły się obiekty o bard ...

Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji
Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji

Przed nami dwunasta edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wspólne architekto ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera