Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Austriacka pracownia Schwärzler + Lang Architekturbüro na Jeziorze Bodeńskim w Lochau zbudowała bar, do którego wędruje się po długim molo.

 

I słońce, i sztuka

45 metrów dzieli wnętrze budynku od brzegu. Gdy już pokona się tę odległość, trafia się do Badehaus Am Kaiserstrand, pawilonu, należącego do sąsiedniego kompleksu hotelowego, w którym mieści się restauracja, taras do opalania się oraz sala, przystosowana do koncertów i spektakli teatralnych.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Pracownia SLAS wygrywa konkurs architektoniczny
Pracownia SLAS wygrywa konkurs architektoniczny

Pracownia SLAS zdobyła pierwszą nagrodę w konkursie architektonicznym na projekt nowego gmachu Akade ...

Casa E – prosty dom w słońcu
Casa E – prosty dom w słońcu

Architekt Gabriel Montañés podzielił się z nami swoim projektem architektonicznym, zrealizowanym nie ...

Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji
Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji

Przed nami dwunasta edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wspólne architekto ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera