Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Biurowiec wspinaczkowy

 

Czas czytania: ~1 min


We włoskim Bolzano firma Salewa wybudowała swoją siedzibę. To szklany biurowiec, który nie jest jednak do końca typowy.

 

I do pracy, i do zabawy

Budowla jest dziełem dwóch pracowni, Park Associati i Cino Zucchi Architetti. Powstała na zlecenie dużej, znanej firmy Salewa i miała stać się nie tylko jej główną siedzibą, ale też miejscem do spotkań dla klientów, terenem integracji pracowników, a nawet wypoczynku dla całych rodzin osób zatrudnionych w firmie.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Osiedle z solarnymi żaglami
Osiedle z solarnymi żaglami

Osiedle Domów z Żaglami Solarnymi znajduje się w północnej części Krakowa, przy granicy z Zielonkami ...

Lewitujące domy w sercu sosnowego lasu
Lewitujące domy w sercu sosnowego lasu

Na obrzeżach Warszawy, w malowniczym zakątku otoczonym przez sosnowy las, powstała rezydencja projek ...

Trójszczytowy dom w Beskidach
Trójszczytowy dom w Beskidach

Projekt drewnianego domu zlokalizowanego w sercu Beskidu Żywieckiego, autorstwa pracowni RS+ Robert ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera