Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Centrum sportu i rekreacji we francuskim Saint-Cloud mieni się wieloma kolorami, zarówno na zewnątrz jak i w środku. Architekci z pracowni KOZ architectes swój projekt skierowali do najmłodszych użytkowników.

 

Non-konformistycznie

Sami architekci mówią, że tak kolorowego, oryginalnego, wręcz ekstrawaganckiego budynku można by pewnie się spodziewać w Rotterdamie, a nie we francuskiej eleganckiej dzielnicy o burżuazyjnych tradycjach. Ale pracownia KOZ architectes słynie z non-konformizmu i pasji do rozwiązań nietypowych, ale zawsze przyjaznych człowiekowi.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Mały domek ze Studia Otamto
Mały domek ze Studia Otamto

Projekt architektoniczny domku działkowego, jaki dla prywatnej inwestorki stworzyło Studio Otamto po ...

Znamy zwycięzców Plebiscytu Polska Architektura XXL 2019
Znamy zwycięzców Plebiscytu Polska Architektura XXL 2019

2 czerwca 2020 obyła się uroczysta Gala Online dwunastej edycji Plebiscytu Polska Architektura XXL 2 ...

Webinarium Schüco: Poczuj perfekcję Schüco AD UP
Webinarium Schüco: Poczuj perfekcję Schüco AD UP

Zapraszamy na webinarium architektoniczne firmy Schüco: Poczuj perfekcję Schüco AD UP, którego temat ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera