Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Z użyciem najnowocześniejszego oprogramowania, z lekkiego materiału projektanci z pracowni LAVA stworzyli przestrzenną instalację, która wypełniła hol biurowca Customs House w Sydney.

 

Zielona pustka

Z użyciem najnowocześniejszego oprogramowania, z lekkiego materiału projektanci z pracowni LAVA stworzyli przestrzenną instalację, która wypełniła hol biurowca Customs House w Sydney.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Znamy zwycięzców Plebiscytu Polska Architektura XXL 2019
Znamy zwycięzców Plebiscytu Polska Architektura XXL 2019

2 czerwca 2020 obyła się uroczysta Gala Online dwunastej edycji Plebiscytu Polska Architektura XXL 2 ...

Medusa Group na Nowym Rynku
Medusa Group na Nowym Rynku

„Inwestycja Nowy Rynek to wielofazowy projekt, który będzie się składał z 5 budynków o różnej funkcj ...

Webinarium Schüco: Poczuj perfekcję Schüco AD UP
Webinarium Schüco: Poczuj perfekcję Schüco AD UP

Zapraszamy na webinarium architektoniczne firmy Schüco: Poczuj perfekcję Schüco AD UP, którego temat ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera