Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Zespół dwóch pracowni: szwedzkiej White Arkitekter i brytyjskiej Sprunt w 2009 roku wygrał konkurs architektoniczny na projekt Centrum Kultury, ulokowanego na molo w miejscowości Southend-on-Sea. Obiekt niedawno oddano do użytku.

 

Kultura na molo

Zespół dwóch pracowni: szwedzkiej White Arkitekter i brytyjskiej Sprunt w 2009 roku wygrał konkurs architektoniczny na projekt Centrum Kultury, ulokowanego na molo w miejscowości Southend-on-Sea. Obiekt niedawno oddano do użytku.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Casa E – prosty dom w słońcu
Casa E – prosty dom w słońcu

Architekt Gabriel Montañés podzielił się z nami swoim projektem architektonicznym, zrealizowanym nie ...

Niezwykła realizacja domu
Niezwykła realizacja domu

Projekt architektoniczny tego domu jednorodzinnego opracowało biuro Fran Silvestre Arquitectos. Budy ...

Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji
Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji

Przed nami dwunasta edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wspólne architekto ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera