Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Kunsthalle w Zurichu zostało rozbudowane i zmodernizowane według wspólnego projektu dwóch pracowni: Gigon/Guyer Architects i Atelier WW. architekci połączyli stare budynki z nowymi.

 

Galeria w czapce

Kunsthalle w Zurichu zostało rozbudowane i zmodernizowane według wspólnego projektu dwóch pracowni: Gigon/Guyer Architects i Atelier WW. architekci połączyli stare budynki z nowymi.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Prezent od architekta
Prezent od architekta

Architekci nie projektują tylko budynków. Czy to dla odmiany i rozrywki, czy namówieni przez różne f ...

Projekt przedszkola z cegły
Projekt przedszkola z cegły

Wśród realizacji architektonicznych nominowanych w konkursie Brick Award znalazły się obiekty o bard ...

Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji
Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji

Przed nami dwunasta edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wspólne architekto ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera