Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Na południowym brzegu jeziora, na terenie parku w mieście Videbæk w Danii pracownia Henning Larsen stworzyła pawilon, przeznaczony na kawiarnię.

 

Zygzakowaty pawilon

Na południowym brzegu jeziora, na terenie parku w mieście Videbæk w Danii pracownia Henning Larsen stworzyła pawilon, przeznaczony na kawiarnię.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Mirosław Nizio zbuduje pomnik Bitwy Warszawskiej
Mirosław Nizio zbuduje pomnik Bitwy Warszawskiej

Mirosław Nizio ze swoją pracownią Nizio Design International Warszawa zdobył pierwszą nagrodę w wywo ...

Centrum Technologii Podwodnych – wyniki konkursu architektonicznego
Centrum Technologii Podwodnych – wyniki konkursu architektonicznego

Akademia Marynarki Wojennej w Gdyni ma się niedługo wzbogacić o nowy, nowoczesny obiekt badawczo-tre ...

Dom leśny
Dom leśny

Pracownia 81.waw.pl na zamówienie świadomego i otwartego na nowe formy klienta stworzyła projekt arc ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera