Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Japońska pracownia Alphaville zaprojektowała dom, który miał osłonić mieszkańców od świata zewnętrznego, odseparować ich od otaczającego miasta. Jednocześnie miał być tani, a we wnętrzu oferować dużo otwartej przestrzeni.

 

Dom dla przyjemności

Japońska pracownia Alphaville zaprojektowała dom, który miał osłonić mieszkańców od świata zewnętrznego, odseparować ich od otaczającego miasta. Jednocześnie miał być tani, a we wnętrzu oferować dużo otwartej przestrzeni.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Znamy zdobywców Nagrody Architektonicznej Prezydenta m. st. Warszawy
Znamy zdobywców Nagrody Architektonicznej Prezydenta m. st. Warszawy

12 grudnia wieczorem, podczas uroczystej gali w Teatrze Studio ogłoszono laureatów corocznego konkur ...

Pracownia SLAS wygrywa konkurs architektoniczny
Pracownia SLAS wygrywa konkurs architektoniczny

Pracownia SLAS zdobyła pierwszą nagrodę w konkursie architektonicznym na projekt nowego gmachu Akade ...

Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji
Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji

Przed nami dwunasta edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wspólne architekto ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera