Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Przed wejściem na teren National Theatre w Londynie stanął tymczasowy pawilon, służący w tym roku jako dodatkowa scena. Projekt architektoniczny tej niezwykłej budowli stworzyło biuro Haworth Tompkins we współpracy z konsultantami teatralnymi z pracowni Charcoalblue.

 

Czerwony teatr

Przed wejściem na teren National Theatre w Londynie stanął tymczasowy pawilon, służący w tym roku jako dodatkowa scena. Projekt architektoniczny tej niezwykłej budowli stworzyło biuro Haworth Tompkins we współpracy z konsultantami teatralnymi z pracowni Charcoalblue.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Pracownia SLAS wygrywa konkurs architektoniczny
Pracownia SLAS wygrywa konkurs architektoniczny

Pracownia SLAS zdobyła pierwszą nagrodę w konkursie architektonicznym na projekt nowego gmachu Akade ...

Casa E – prosty dom w słońcu
Casa E – prosty dom w słońcu

Architekt Gabriel Montañés podzielił się z nami swoim projektem architektonicznym, zrealizowanym nie ...

Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji
Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji

Przed nami dwunasta edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wspólne architekto ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera