Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Podwójna “skóra” odróżnia nowobudowany ośrodek badawczy od innych na terenie kampusu Uniwersytetu Jiao Tong w Szanghaju. Realizacja biura Studio Archea miała być przede wszystkim energooszczędna.

 

Zielone laboratorium

Podwójna “skóra” odróżnia nowobudowany ośrodek badawczy od innych na terenie kampusu Uniwersytetu Jiao Tong w Szanghaju. Realizacja biura Studio Archea miała być przede wszystkim energooszczędna.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Projekt przedszkola z cegły
Projekt przedszkola z cegły

Wśród realizacji architektonicznych nominowanych w konkursie Brick Award znalazły się obiekty o bard ...

Dom Kurtyna
Dom Kurtyna

Dom Kurtyna stanął na Mazowszu, niedaleko Warszawy. Powstał dla rodziny interesującej się sztuką, kt ...

Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji
Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji

Przed nami dwunasta edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wspólne architekto ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera