Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Zielone biuro nad kanałem

 

Czas czytania: ~1 min


Nad jednym z kanałów w Singapurze powstał zaprojektowany przez pracownię WOHA biurowiec. W zabytkową okolicę projektanci wkomponowali bryłę o nietypowym kształcie i ciekawych rozwiązaniach formalnych.

 

Zielone biuro nad kanałem

Nad jednym z kanałów w Singapurze powstał zaprojektowany przez pracownię WOHA biurowiec. W zabytkową okolicę projektanci wkomponowali bryłę o nietypowym kształcie i ciekawych rozwiązaniach formalnych.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Pierwsza edycja konferencji „Kolor w architekturze” za nami
Pierwsza edycja konferencji „Kolor w architekturze” za nami

Dużym zainteresowaniem cieszyła się pierwsza edycja konferencji na temat Evidence Based Design i wyk ...

Dla sąsiadów z Gdyni
Dla sąsiadów z Gdyni

„Sieć domów sąsiedzkich, tzw. Przystani – to nazwa sieci centrów sąsiedzkich tworzonych w całym mieś ...

Plebiscyt Polska Architektura XXL 2023 – internauci wybrali najlepsze realizacje minionego roku
Plebiscyt Polska Architektura XXL 2023 – internauci wybrali najlepsze realizacje minionego roku

Znamy wyniki głosowania internautów szesnastej edycji Plebiscytu Polska Architektura XXL. Publicznoś ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera