Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Koreańska pracownia Studio Gaon na położonej na uboczu wsi zaprojektowała dom, połączony z biblioteką. Projekt powstał dla młodego małżeństwa, które chciało zamieszkać na wsi, a zarazem zajmować się edukacją. Głównym środkiem wyrazu dla tego projektu architekci uczynili surowy beton.

 

Beton na prowincji

Koreańska pracownia Studio Gaon na położonej na uboczu wsi zaprojektowała dom, połączony z biblioteką. Projekt powstał dla młodego małżeństwa, które chciało zamieszkać na wsi, a zarazem zajmować się edukacją. Głównym środkiem wyrazu dla tego projektu architekci uczynili surowy beton.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Bryła biurowa na planie koła
Bryła biurowa na planie koła

Polska Spółka Gazownictwa w Gdańsku doczekała się nowej siedziby. Została ona zlokalizowana przy uli ...

Kajstaden – najwyższy w Szwecji budynek z drewna od CF Møller
Kajstaden – najwyższy w Szwecji budynek z drewna od CF Møller

550 ton dwutlenku węgla pozwala oszczędzić budynek, wzniesiony z drewna zamiast z betonu – mówią inż ...

Horizone Studio projektuje na Białorusi
Horizone Studio projektuje na Białorusi

Przy jednej z głównych ulic Brześcia, w bezpośrednim sąsiedztwie Brzeskiego Uniwersytetu Techniczneg ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera