Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Aluminiowe elewacje pokryły wnętrza centrum handlowego, zbudowanego w Angers we Francji według projektu dwóch pracowni Antonio Virga Architecte i AAVP Architecture. Aluminiowy budynek, posatwiony na duzym pustym terenie wygląda jak statek kosmiczny, który właśnie wylądował na francuskiej prowincji.

 

Aluminiowe elewacje nad sklepami

Aluminiowe elewacje pokryły wnętrza centrum handlowego, zbudowanego w Angers we Francji według projektu dwóch pracowni Antonio Virga Architecte i AAVP Architecture. Aluminiowy budynek, posatwiony na duzym pustym terenie wygląda jak statek kosmiczny, który właśnie wylądował na francuskiej prowincji.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Leeza SOHO – strzelisty biurowiec
Leeza SOHO – strzelisty biurowiec

Leeza SOHO – to najnowsza realizacja architektoniczna pracowni Zaha Hadid Architects (ZHA). Biuro ni ...

Dom po przekątnej od 81.waw.pl
Dom po przekątnej od 81.waw.pl

Dom po przekątnej powstał na obrzeżach Warszawy, w sąsiedztwie Puszczy Kampinoskiej. Projekt archite ...

Pokaz filmu Koolhaas Houselife, spacer po Centrum Spotkania Kultur w Lublinie
Pokaz filmu Koolhaas Houselife, spacer po Centrum Spotkania Kultur w Lublinie

27 listopada 2019 o godz. 17:00 w Centrum Spotkania Kultur w Lublinie (Plac Teatralny 1, poziom -1) ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera