Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Budynek projektu pracowni Bureau Sla jest pierwszym nowym obiektem, wzniesionym na terenie jednego z nabrzeży w Amsterdamie. Przez lata obszar ten należał do wojska i był nieodstępny dla większości ludzi – teraz ma się to zmienić. Nowy budynek jest pierwszym znakiem tych zmian.

 

Budynek, który zmieni okolicę

Budynek projektu pracowni Bureau Sla jest pierwszym nowym obiektem, wzniesionym na terenie jednego z nabrzeży w Amsterdamie. Przez lata obszar ten należał do wojska i był nieodstępny dla większości ludzi – teraz ma się to zmienić. Nowy budynek jest pierwszym znakiem tych zmian.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Pracownia SLAS wygrywa konkurs architektoniczny
Pracownia SLAS wygrywa konkurs architektoniczny

Pracownia SLAS zdobyła pierwszą nagrodę w konkursie architektonicznym na projekt nowego gmachu Akade ...

Casa E – prosty dom w słońcu
Casa E – prosty dom w słońcu

Architekt Gabriel Montañés podzielił się z nami swoim projektem architektonicznym, zrealizowanym nie ...

Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji
Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji

Przed nami dwunasta edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wspólne architekto ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera