Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


W miejscowości Faenza we Włoszech stanął biurowiec, którego projektanci z jednej bryle chcieli połączyć formy pasujące do otoczenia z nowoczesnością, wygodę użytkowników z rozwiązaniami symbolizującymi solidność rezydującej tu firmy. Jaki znaleźli na sto sposób?

 

Biurowiec geometryczny

W miejscowości Faenza we Włoszech stanął biurowiec, którego projektanci z jednej bryle chcieli połączyć formy pasujące do otoczenia z nowoczesnością, wygodę użytkowników z rozwiązaniami symbolizującymi solidność rezydującej tu firmy. Jaki znaleźli na sto sposób?

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Projekt przedszkola z cegły
Projekt przedszkola z cegły

Wśród realizacji architektonicznych nominowanych w konkursie Brick Award znalazły się obiekty o bard ...

Dom Kurtyna
Dom Kurtyna

Dom Kurtyna stanął na Mazowszu, niedaleko Warszawy. Powstał dla rodziny interesującej się sztuką, kt ...

Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji
Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji

Przed nami dwunasta edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wspólne architekto ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera