Webinarium Grohe: Nie daj się nabić w butelkę
Data dodania: 22.10.2019 Czas czytania: ~1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 22.10.2019 Czas czytania: ~1 min
Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, projektantów wnętrz, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowanych tematyką, które odbędzie się 29 października 2019 roku o godz. 11:00. Firma Grohe pokaże jak pozbyć się wody w plastikowych butelkach dzięki systemom kuchennym i odpowiedniej technologii.
Firma: Grohe
Termin: 29.10.2019 godz. 11:00
Prowadzący szkolenie: Cezary Kowalczyk
Tytuł prezentacji: Nie daj się nabić w butelkę
Wstęp do szkolenia dla architektów: Jak pozbyć się wody w plastikowych butelkach dzięki systemom kuchennym i technologii Grohe. Zrób to dla planety, swojego budżetu, dla siebie.
* Prosimy o dokładne wypełnienie formularza rejestracji na webinarium, ponieważ na jego podstawie będą wystawiane i wysyłane certyfikaty.
** Po zakończonym szkoleniu w ciągu 14 dni zostanie wysłany drogą mailową certyfikat uczestnictwa. Aby go zdobyć należy wziąć udział w transmisji na żywo przez co najmniej 30 min.
Pytania prosimy kierować na adres: [email protected]
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Webinarium Architektoniczne, Szkolenie Architektoniczne, Szkolenie Dla Architektów, Webinarium Dla Architektów, Kuchnia, Technologie
25 kwietnia 2024 roku poznaliśmy laureata najważniejszego na naszym kontynencie plebiscytu na najpię ...
10 kwietnia 2024 w Muzeum Uniwersytetu Warszawskiego w Warszawie odbyła się pierwsza edycja konfere ...
Zbudowana w latach 70. według projektu warszawskiego architekta Jerzego Bogusławskiego wieża ciśnień ...
10 kwietnia 2024 w Muzeum Uniw...
Zbudowana w latach 70. według...
Regulacyjne i technologiczne z...
Park Akcji „Burza” powstał wok...
ZOBACZ WSZYSTKIEStrona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz