Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


„Bez Tytułu” oznacza – „Bez Granic”

 

Czas czytania: ~1 min


„Bez Tytułu” to restauracja i bar mieszczące się w centrum Warszawy.

 

0OS43lQqOMjtOEQqFv6w1SwO7F3u9SzEsYPF9fEZ2zUbVLWM6R4TjdXhmrJ9_szw1.jpg

„Bez Tytułu” to restauracja i bar mieszczące się w centrum Warszawy. Nazwa nawiązuje do frazy używanej często na metryczkach obrazów czy grafik przez ich autorów. Związków restauracji ze sztuką jest więcej. Lokal został bowiem powołany do życia przez artystkę Katarzynę Michalski i jej męża Juliena Barbotin-Larrieu.

lhbOpc4otWwi2azXm3GtHmWw49kUmYCUT74s7ey238SHuQ37UUeaxkHax7nZ_sz22.jpg

Projekt restauracji stworzyła Jolanta Szybiak z pracowni Takto. Dzięki wykorzystaniu gigantycznych ram z miedzi i drewna utworzyła kilka intymnych przestrzeni, jednocześnie nawiązując do sztuki. Wnętrze zostało podzielone na kilka tzw „atmosfer”.

Zobacz Bez Tytułu


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Siedziba firmy Puccini - niezwykła realizacja architektoniczna
Siedziba firmy Puccini - niezwykła realizacja architektoniczna

Starannie dobrane materiały oraz forma, nadająca lekkość i subtelność budowli biurowo-magazynowej – ...

uBIMuj się z nami IV - szkolenie dla architektów i studentów
uBIMuj się z nami IV - szkolenie dla architektów i studentów

12 kwietnia 2019 r. rusza czwarta już edycja szkolenia dla architektów i studentów "uBIMuj się z nam ...

Webinarium Bauder: Lekki i ekologiczny dach przemysłowy
Webinarium Bauder: Lekki i ekologiczny dach przemysłowy

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera