Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Przytulne wnętrze w naturalnej kolorystyce

 

Czas czytania: ~1 min


Mieszkanie na warszawskie Woli to aranżacja wnętrza pełna subtelnych barw ograniczonych do naturalnej kolorystyki. Dużą rolę odgrywa tutaj detal. Za projekt wnętrza odpowiedzialni są architekci z pracowni KODO, którzy przywiązują szczególną wagę do funkcjonalności przestrzeni - nie tylko w kwestii wyglądu, ale też w odniesieniu do komfort mieszkania.

 

KODO, przytulne mieszkanie, aranżacja wnętrza

Mieszkanie mieści się w apartamentowcu w otoczeniu dużego parku. Założeniem architektów było stworzenie przytulnej przestrzeni, która miałaby pełnić funkcję rodzinnego domu. Wnętrze podzielone zostało na strefę wejściową, kuchnię otwartą na salon, sypialnię, łazienkę oraz pokój gościnny.

KODO, przytulne mieszkanie, aranżacja wnętrza

Salon z kuchnią sercem mieszkania

Sercem mieszkania jest salon połączony z kuchnią i jadalnią. Kuchnia w kształcie litery U otwiera się na salon z barkiem kuchennym będącym jednocześnie częścią zabudowy. W przestrzeni salonu architekci umieścili obszerny stół wraz z krzesłami, a także część relaksu w postaci tapicerowanej sofy narożnej  skierowanej w stronę ściany telewizyjnej.

 

Zobacz jak wygląda przytulne wnętrze mieszkaniau zaproponowana przez Studio KODO. Odwiedź nasz serwis sztuka-wnętrza.pl i przekonaj się, czy projekt jest wart uwagi!

 

Zobacz przytulne wnętrze

 


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Aranżacja Mieszkania, Wnętrza Prywatne, Wystrój Wnętrza

Dom asymetryczny od INOSTUDIO architekci
Dom asymetryczny od INOSTUDIO architekci

„Naszym zadaniem było zaprojektowanie nowoczesnego, energooszczędnego domu, pełnego naturalnego świa ...

Pierwszy w Polsce pokaz filmu Moriyama-San oraz dyskusja
Pierwszy w Polsce pokaz filmu Moriyama-San oraz dyskusja

6 lutego 2020 o godz.17:30 podczas Forum Designu&Architektury (IGLICA, pawilon nr 11) organizowanego ...

Modułowe miasto przyszłości
Modułowe miasto przyszłości

Zobaczcie projekt architektoniczny, stworzony przez pracownię EFFEKT Architects i laboratorium desig ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera