Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Przytulne wnętrze mieszkania od KODO

 

Czas czytania: ~1 min


Przytulne wnętrze mieszkania we Wrocławiu to dzieło pracowni KODO. Architekci wykorzystali wysokie przeszklenia, które wprowadzają do środka dużo naturalnego światła, dzięki czemu wnętrze jest jasne i przestronne. Mieszkanie podzielone jest na strefę wejściową, która prowadzi do salonu wraz z kuchnią, a także sypialnię oraz łazienkę.

 

KODO, przytulne mieszkanie, aranżacja wnętrza

W mieszkaniu dominuje przyjemny i nowoczesny minimalizm. Na posadzce znalazło się jasne drewno, ściany pomalowane na łagodny odcień beżu, pełne lustrzane drzwi zabudowy a do tego wprowadzające nieco dynamiki syntetyczne grafiki z akcentem kolorystyczny to wszystko zamknięte z jedną spójną całość.

KODO, przytulne mieszkanie, aranżacja wnętrza

Printy we wnętrzu - modnie i z klasą

Tworząc aranżację wnętrza, architekci z pracowni KODO wkupili się nie na intensywnych barwach a ciekawych i odważnych printach. Przykładem są szerokie pasy w kolorach białym i beżowym, którymi wykończona została ściana telewizyjna. W sypialni znajdziemy subtelniejsze wydanie geometrycznego wzoru. Ściana u szczytu łóżka uzyskała dekoracyjną, metaliczną tapetę, której print nawiązuje do faktury wezgłowia.

 

Zobacz przytulne wnętrze mieszkania, którego autorem jest pracownia KODO. Odwiedź nasz serwis sztuka-wnętrza.pl i przekonaj się, czy projekt jest wart uwagi!

 

Zobacz przytulne wnętrze


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Aranżacja Mieszkania, Wnętrza Prywatne, Wnętrze Mieszkania

Realizacja domu z nacięciami
Realizacja domu z nacięciami

W przypadku projektów architektonicznych domów jednorodzinnych mówimy często o tym, by dobrze naświe ...

Pierwszy w Polsce pokaz filmu Moriyama-San oraz dyskusja
Pierwszy w Polsce pokaz filmu Moriyama-San oraz dyskusja

6 lutego 2020 o godz.17:30 podczas Forum Designu&Architektury (IGLICA, pawilon nr 11) organizowanego ...

Modułowe miasto przyszłości
Modułowe miasto przyszłości

Zobaczcie projekt architektoniczny, stworzony przez pracownię EFFEKT Architects i laboratorium desig ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera