Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Śródziemnomorskie wnętrze Przystani Nowa Fala

 

Czas czytania: ~1 min


Przystań Nowa Fala to nowootwarty lokal gastronomiczny zacumowany na Bulwarach Wiślanych. Śródziemnomorskie wnętrze znajdujące się na barce o długości 40 m jest dziełem pracowni Five Cell.

 

Five Cell, Przystań Nowa Fala, śródziemnomorskie wnętrze, aranżacla lokalu, wystrój wnętrza

Wakacyjny wystrój lokalu

Architekci z pracowni Five Cell meli za zadanie stworzyć taką aranżację wnętrza i tego, co jest na zewnątrz, która będzie przyciągać klientów ciepłym klimatem przeniesionym prosto z rejonów południowej Europy. Atmosferę lokalu budują motywy mozaiki, które nawiązywać mają do faktury falującej tafli wody oraz wodniackie kolory.

Five Cell, Przystań Nowa Fala, śródziemnomorskie wnętrze, aranżacla lokalu, wystrój wnętrza

Wejście do lokalu znajduje się na dolnym pokładzie. Tam przed gośćmi otwiera się otwarta przestrzeń prowadząca do sali konsumpcyjnej z dwoma barami o teakowych blatach. Bar żółty to strefa przygotowywania specjalnych koktajli oraz wybornych piw, natomiast bar niebieski o froncie przypominającym kubistyczną kompozycję, serwuje przekąski oraz wina.

 

Zobacz śródziemnomorskie wnętrze lokalu, zaprojektowane przez pracownię Five Cell. Odwiedź nasz serwis sztuka-wnętrza.pl i przekonaj się, czy projekt jest wart uwagi!

 

Zobacz śródziemnomorskie wnętrze

 


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Wnętrza Publiczne, Realizacja Wnętrza, Aranżacja Wnętrza

Dom asymetryczny od INOSTUDIO architekci
Dom asymetryczny od INOSTUDIO architekci

„Naszym zadaniem było zaprojektowanie nowoczesnego, energooszczędnego domu, pełnego naturalnego świa ...

Pierwszy w Polsce pokaz filmu Moriyama-San oraz dyskusja
Pierwszy w Polsce pokaz filmu Moriyama-San oraz dyskusja

6 lutego 2020 o godz.17:30 podczas Forum Designu&Architektury (IGLICA, pawilon nr 11) organizowanego ...

Modułowe miasto przyszłości
Modułowe miasto przyszłości

Zobaczcie projekt architektoniczny, stworzony przez pracownię EFFEKT Architects i laboratorium desig ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera