Aranżacje wnętrz - gastronomia na Biennale Interieur 2014
Data dodania: 05.11.2014 Czas czytania: ~1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 05.11.2014 Czas czytania: ~1 min
Strefa gastronomiczna na Biennale Interieur 2014
Na Biennale Interieur 2014 w hali nr 4 możemy zobaczyć pięć barów. Jednym z nich jest Dried Chat Room. Za projekt wnętrza odpowiadają archtekci Alberto Artesani i Frederik De Wachter z DWA studio w Mediolanie oraz Sandra Marchesi i Francesca Perani ze SPECLACULARCH studio w Bergamo. Aranżacja została uhonorowana nagrodą Interieur Award.
Niezwykła aranżacja tego wnętrza nawiązuje do serwowanego typu jedzenia – wędzonego, suszonego, solonego, które pochodzi z wielu kultur i tradycji. Taki rodzaj jedzenia jest szczególnie popularny wśród ludów wędrownych, ze względu na swoją długą przydatność do spożycia.
Zobacz projekty wnętrz
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
25 kwietnia 2024 roku poznaliśmy laureata najważniejszego na naszym kontynencie plebiscytu na najpię ...
10 kwietnia 2024 w Muzeum Uniwersytetu Warszawskiego w Warszawie odbyła się pierwsza edycja konfere ...
Zbudowana w latach 70. według projektu warszawskiego architekta Jerzego Bogusławskiego wieża ciśnień ...
Doskonałym wyborem dla dwóch o...
Materac H2 to model o średnim...
W sercu polskiego przemysłu me...
Pościel ma wpływ na jakość snu...
ZOBACZ WSZYSTKIEStrona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz