Ekologiczne wnętrze dla 25 mini restauracji
Data dodania: 05.11.2014 Czas czytania: ~1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 05.11.2014 Czas czytania: ~1 min
Ekologiczne jedzenie w ekologicznym wnętrzu
W byłej zajezdni tramwajowej otwarto Amsterdam Foodhallen. To wyjątkowe miejsce dla 25 mini restauracji, a jedną z pierwszych jest Friska.
Wnętrza stoiska marki Friska zostały zaprojektowane przez van Ommeren-architecten dla całej sieci. Główną ideą przyświecającą projektantom było odzwierciedlenie charakteru marki w aranżacji wnętrza.
Friska oferuje jedzenie ekologiczne, z lokalnych produktów. Podobnie zaaranżowano całe wnętrze, które zostało zbudowane przy pomocy lokalnych materiałów i osiągalnych na miejscu technik.
Zobacz wystrój wnętrz
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
25 kwietnia 2024 roku poznaliśmy laureata najważniejszego na naszym kontynencie plebiscytu na najpię ...
10 kwietnia 2024 w Muzeum Uniwersytetu Warszawskiego w Warszawie odbyła się pierwsza edycja konfere ...
Zbudowana w latach 70. według projektu warszawskiego architekta Jerzego Bogusławskiego wieża ciśnień ...
Doskonałym wyborem dla dwóch o...
Materac H2 to model o średnim...
W sercu polskiego przemysłu me...
Pościel ma wpływ na jakość snu...
ZOBACZ WSZYSTKIEStrona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz